referenties

Cambium College over werving en selectie

Lise Gilsing beweegt echt bergen. Ze doet dat niet alleen. Ze beweegt de opdrachtgever en het schoolteam boven zichzelf uit te stijgen om hun doel te bereiken. In Zaltbommel zocht het Cambium College een nieuwe rector-bestuurder. Dat gebeurt niet zo vaak. De zoektocht moest wel tot een optimaal resultaat leiden. Lise Gilsing heeft de Benoemingsadviescommissie (BAC) boven zichzelf uitgetild, waardoor ze eendrachtig kandidaten beoordeelde en tot een unanieme conclusie is gekomen. Lise haar directe stijl nodigt uit tot onomwonden reacties van de gesprekspartners, dus ook van de BAC leden en van mijzelf als de opdrachtgever. Mede daardoor heeft Lise de BAC gefocust gehouden: het doel is de beste rector-bestuurder.
Lise is zowel direct in haar communicatie als in haar handelen. Het betekent snelle reacties, snelle uitwisseling van de volgende stap, oplossingsgericht en dynamisch. De dynamiek zorgt voor plezier in het traject, voor verdieping want door de directe communicatie is het ook betekenisvol, en voor het vertrouwen in een goed resultaat. Lise Gilsing is vasthoudend, durft neen te zeggen, en houdt het doel scherp voor ogen. Haar netwerk, het doorgronden van de kandidaten, en haar gevatte sturing van het werving en selectieproces doen de rest. Ze zorgt dat de opdrachtgever in zijn organisatie het verschil kan maken.

Mevrouw drs. T. van Aalsum MEM,
Bestuurder Samenwerkingsverband Stromenland

www.cambiumcollege.nl

www.stromenland.nl


Terug naar het overzicht
Deel deze pagina op uw:

moving mountains  •  drs. lise gilsing  •  fluwelensingel 106  •  2806 ch gouda  •  06 - 200 375 07  •  info@movingmountains.nl

moving mountains

drs. lise gilsing
fluwelensingel 106
2806 ch gouda
06 - 200 375 07
info@movingmountains.nl

© 2010 Moving Mountains