referenties

Obs De Twee Wieken over coaching

In 2017 had ik als startend directeur, op de school waar ik al als locatieleider werkzaam was, behoefte aan coaching.
De bestaande situatie was door de voorgeschiedenis een complexe. De verhoudingen binnen het team waren weliswaar goed, de kwaliteit van het team (en daarmee de school) ook. Maar door het onverwachte vertrek van mijn voorgangster was het de vraag hoe de groepsdynamiek positief gehouden kon worden en de schoolontwikkeling op koers. Met deze hulpvraag kwam ik terecht bij Lise Gilsing.

Lise heeft mij in deze periode ondersteund als coach en vraagbaak bij moeilijke beslissingen. Haar bijdrage en ondersteuning was op basis van vertrouwen en respect. Haar handelen was gericht op spiegelen en reflecteren op eigen handelen, met hieruit volgende bijsturing op momenten dat dit nodig was. Haar manier van werken zorgde ook voor vertrouwen en was voor mij een waardevolle hulp bij het aanpakken van de problemen en vraagstukken die op mijn school actueel waren.

Ook bood zij ondersteuning bij het doorgronden van complexe, voor mij nieuwe, inhoudelijke situaties. Lise wist mijn eigen reflecteren op scherp te zetten, door precies de juiste vragen te stellen. De communicatie was altijd op basis van wederzijds respect en was hiermee passend bij mijn leervraag en leerstijl. 

Mede dankzij de hulp van Lise heb ik mij verder kunnen ontwikkelen van startend schooldirecteur tot volwaardig directeur.  

De heer K. Offermans,
Directeur Obs De Twee Wieken Zwijndrecht

www.detweewieken.nl


Terug naar het overzicht
Deel deze pagina op uw:

moving mountains  •  drs. lise gilsing  •  fluwelensingel 106  •  2806 ch gouda  •  06 - 200 375 07  •  info@movingmountains.nl

moving mountains

drs. lise gilsing
fluwelensingel 106
2806 ch gouda
06 - 200 375 07
info@movingmountains.nl

© 2010 Moving Mountains