referenties

Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden over coaching, organisatieanalyse en implementatie verandertraject

Lise Gilsing heb ik voor het eerst meegemaakt tijdens een selectieprocedure. De gesprekken met haar heb ik als zeer prettig ervaren. De sfeer was zeer ontspannen, maar Lise weet precies wat zij wil. Haar vraagstelling, haar doorvragen, haar gesprek (en dan bedoel ik ook GESPREK) brengen haar waar ze wil zijn.

De taak van haar opdrachtgever heeft zij in het vizier en daar handelt Lise naar, de uitkomst is pure winst. Na het gesprek komt er een goed verslag en advies dat toegesneden is op de  gevraagde competenties.

Als bovenschools directeur bij Stichting BOOR Rotterdam heb ik haar o.a. een analyse van een team inclusief het management laten maken en het verandertraject laten implementeren.

In mijn werk als bestuurder heeft Lise Gilsing een keer een managementdag verzorgd voor mijn 21 directeuren PO & VO en heeft ze 3 directeuren gecoached. De directeuren hebben aangegeven zeer geholpen te zijn met de coaching van Lise, het heeft hen beter en scherper gemaakt in hun functioneren. De rapportage naar ondergetekende is to the point en geeft inzicht in het proces en de leerpunten.

Samen met Lise komen we tot een goede opdrachtverlening en het meedenken van Lise versterkt de scherpte hiervan alleen maar. Er is sprake van een win-win voor de organisatie.

Het spreekt voor zich dat ik nog lang gebruik hoop te maken van haar deskundigheid en toegevoegde waarde binnen de managementprocessen.

 

De heer drs. J. van Knijff, voorzitter College van Bestuur OZHW voor PO & VO Barendrecht

www.ozhw.nl


Terug naar het overzicht
Deel deze pagina op uw:

moving mountains  •  drs. lise gilsing  •  fluwelensingel 106  •  2806 ch gouda  •  06 - 200 375 07  •  info@movingmountains.nl

moving mountains

drs. lise gilsing
fluwelensingel 106
2806 ch gouda
06 - 200 375 07
info@movingmountains.nl

© 2010 Moving Mountains