referenties

VCPO Spijkenisse over coaching en professionalisering

Via een collega algemeen directeur werd ik in 2011 geattendeerd op  Lise Gilsing van Moving Mountains organisatieadvies.  Ik heb haar vervolgens gebeld om kennis met haar te maken. De kennismaking verliep bijzonder prettig en leidde uiteindelijk tot onder andere een opdracht voor coaching van een directeur op één van onze scholen.
Deze coaching is uiterst succesvol verlopen.  De directeur staat beter in haar taak op de school,  er is meer balans gekomen in haar leiderschap op school.  Dit succes is voor een groot deel te danken aan de aanpak van Lise. Deze wordt gekenmerkt door een aantal  aspecten, die ik graag wil benoemen.
Lise maakt snel verbinding met mensen, zij doet dat op een prettige en authentieke wijze. Zij heeft een directheid, waardoor problemen snel en daadwerkelijk boven tafel komen. In de andere referenties op deze site wordt haar sterk analytisch vermogen genoemd, dat kan ik volledig onderschrijven.  Tenslotte waardeer ik haar pragmatische en resultaatgerichte aanpak. 
Kortom, ik kan Lise aan mijn collega’s in het onderwijsveld van harte aanbevelen. 


Maarten Groeneveld,
Directeur Bestuurder VCPO Spijkenisse
www.vcpo-spijkenisse.nl


Terug naar het overzicht
Deel deze pagina op uw:

moving mountains  •  drs. lise gilsing  •  fluwelensingel 106  •  2806 ch gouda  •  06 - 200 375 07  •  info@movingmountains.nl

moving mountains

drs. lise gilsing
fluwelensingel 106
2806 ch gouda
06 - 200 375 07
info@movingmountains.nl

© 2010 Moving Mountains