diensten

werving en selectie van management

Hoe bewaakt u de objectiviteit bij interne selectieprocedures? Hoe gaat u om met mogelijk ongenoegen bij afwijzing? Hoe bereikt u de juiste doelgroep bij externe selectie?

Zowel bij interne als externe werving en selectie biedt moving mountains de noodzakelijke begeleiding en training. Ook een executive search in het uitgebreide managementbestand van moving mountains kan u helpen bij het vinden van de juiste kandidaat.

  • bewaak objectiviteit en zorgvuldigheid bij interne werving- en selectieprocedures met moving mountains als externe deskundige
  • laat afgewezen interne kandidaten optimaal functioneren in uw organisatie met behulp van loopbaancounseling
  • treed professioneel naar buiten bij externe werving en selectie door training en begeleiding van moving mountains
  • benut het uitgebreide netwerk van moving mountains bij een executive search

interne werving & selectie van management

Bij interne procedures is het voor een selectiecommissie moeilijk om de objectiviteit te bewaken. Persoonlijke ervaringen met de te beoordelen kandidaten zijn vaak lastig los te koppelen van professioneel handelen. Herkenbaar? moving mountains weegt de competenties van uw kandidaten zorgvuldig en geeft een objectief advies.

ongenoegen bij afwijzing

Afwijzing van interne kandidaten kan ongenoegen tot gevolg hebben, waardoor de kandidaat in kwestie moeite heeft zijn oude functie weer op te pakken. moving mountains helpt door middel van loopbaancounseling de ambities, kwaliteiten en mogelijkheden van de individuele functionaris volledig tot hun recht te laten komen binnen uw organisatie.

externe werving & selectie van management

Een grondige analyse van uw organisatie en de beschikbare functie is de eerste stap in het proces van werving en selectie. Met een uitgekiende mix van verschillende media bereikt moving mountains efficiënt de juiste doelgroep.moving mountains selecteert kandidaten en traint en begeleidt de selectiecommissie, waardoor de gesprekken soepel verlopen.

executive search

moving mountains heeft een uitgebreid managementbestand. Een search richt zich niet alleen op het curriculum vitae van (interim)managementkandidaten, maar beoordeelt tevens de ontwikkelmogelijkheden van de kandidaat in de toekomst.

wilt u gebruik maken van de expertise en het netwerk van moving mountains?

Zowel kortlopende als langlopende contracten voor interne en externe werving en selectie behoren tot de mogelijkheden.
Neem contact op met Lise Gilsing voor een kennismakingsgesprek.


Terug naar het overzicht
Deel deze pagina op uw:

moving mountains  •  drs. lise gilsing  •  fluwelensingel 106  •  2806 ch gouda  •  06 - 200 375 07  •  info@movingmountains.nl

moving mountains

drs. lise gilsing
fluwelensingel 106
2806 ch gouda
06 - 200 375 07
info@movingmountains.nl

© 2010 Moving Mountains