referenties


Lise Gilsing beweegt echt bergen. Ze doet dat niet alleen. Ze beweegt de opdrachtgever en het schoolteam boven zichzelf uit te stijgen om hun doel te bereiken.

Voor het werven en selecteren van nieuwe schooldirecteuren heeft Meerkring, stichting voor het openbaar primair onderwijs in Amersfoort, tot tevredenheid de diensten van moving mountains gebruikt.

Mede dankzij de hulp van Lise heb ik mij verder kunnen ontwikkelen van startend schooldirecteur tot volwaardig directeur.  

Lise Gilsing onderscheidt zich hierbij door een heel verfrissende aanpak. Haar stijl kenmerkt zich door een zekere mate van directheid waarbij de noodzakelijke humor en relativering niet uit het oog wordt verloren.

Lise is al geruime tijd mijn sparring partner tot mijn volle tevredenheid.

Lise maakt snel verbinding met mensen, zij doet dat op een prettige en authentieke wijze. Zij heeft een directheid, waardoor problemen snel en daadwerkelijk boven tafel komen.

En dat had ik nodig. Iemand die mij aansprak op iets wat ik ten diepste van binnen wist.

De taak van haar opdrachtgever heeft zij in het vizier en daar handelt Lise naar, de uitkomst is pure winst. 

De adviezen die je van haar krijgt zijn eenduidig en alles behalve wollig. Een rapport is een objectief rapport. Aan haar zal het niet liggen als een situatie moet worden opgelost. Iemand die goed weet wat ze doet.

Deel deze pagina op uw:

moving mountains  •  drs. lise gilsing  •  fluwelensingel 106  •  2806 ch gouda  •  06 - 200 375 07  •  info@movingmountains.nl

moving mountains

drs. lise gilsing
fluwelensingel 106
2806 ch gouda
06 - 200 375 07
info@movingmountains.nl

© 2010 Moving Mountains